Huwelijk en huwelijksverjaardag

Treden jullie in het huwelijksbootje, of vieren jullie je huwelijksverjaardag?

Dan moet er heel wat geregeld worden; deze speciale dag willen jullie toch niet onopgemerkt voorbij laten gaan?

Ballondecoraties zijn ideaal voor deze unieke dag. Een ballonboog, ballonzuilen aan de ingang, ballonhemel boven de dansvloer, tafelstukken, … Of hebben jullie zelf andere ideeen?

Een gesprek om te ontdekken wat jullie mooi vinden, een voorontwerp, en klaar! Wij zorgen dat alles vakkundig geplaatst wordt.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies.

Communie of lentefeest

Verras uw zoon/dochter met prachtige ballonzuilen of een ballonboog op haar/zijn feest. Of heeft u liever ballonboeketten om de feesttafels op te vrolijken? Wij maken bijzondere balloncreaties om deze dag onvergetelijk te maken voor u, en vooral voor uw oogappel!

Neem tijdig contact met ons op zodat wij samen de ideale ballondecoratie kunnen uitwerken.

Verjaardag

Maak er een onvergetelijke verjaardag van! De Droomdoos zorgt voor de mooiste ballondecoraties: een ballonpilaar met licht, tafelstukjes met lichtjes in verwerkt, …

Iedere leeftijd kunnen we in de ballonnetjes zetten!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies.

Geboorte

Iedereen mag het weten: de mooiste, liefste baby is geboren!

Zo’n blijde gebeurtenis moet in de verf gezet worden met vrolijke kleuren en ronde knuffelige vormen, dus ballonnen, een geboortepilaar of ballonboog mag daarbij niet ontbreken. Of hadden jullie liever een prachtige ballondecoratie voor de babyborrel of kraamfeest? Wij zorgen er voor!

Je kan de festiviteit nog een extra zetje geven, met onze ballonplooiers en/of kindergrime.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies.

Ballonboog, ballonpilaar, ballonwand, animatie, ...Een ballonzuil past bij elke gelegenheid: een topballon met opdruk (happy birthday, just married, it's a boy, it's a girl), of gewoon een kleurig geheel.

Een ballonboog kan in elk formaat en kleurencombinatie gemaakt worden, om een inkom te accentueren of een zaal aan te kleden.

Canopies en ballonmuren zijn echte eye-catchers in inkomhallen en zalen.

Tafelstukken vormen een mooi alternatief (of een aanvulling) voor bloemstukken.

Naast de traditionele latexballonnen zijn er ook de folieballonnen, die elke ballondecoratie een meerwaarde kunnen geven.

Ook ballontractaties en gevulde ballonnen zijn bij ons verkrijgbaar. Verder verkopen wij losse ballonnen, al dan niet gevuld met lucht of ballongas, modelleerballonnen, of wij komen op uw feestjes ballonplooien, u zegt het maar, wij staan graag voor u klaar!

Naar elke gelegenheid, ieders smaak en budget leveren wij een mooie ballondecoratie.

Ballonboog

Ballonpilaar

Ballonwand

Animatie