Bedrijfsfeest

Willen jullie een onvergetelijk personeelsfeest/bedrijfsfeest? Ontvang je graag complimenten? Bij De Droomdoos ben je aan het juiste adres. Jullie geven ons een thema, de locatie, … en wij werken het verder uit.

Ballonbogen, ballonpilaren, ballonslingers of mooie tafelstukjes komen tot hun recht.

U kan niet alleen voor mooie decoraties met ballonnen bij ons terecht, we zorgen voor een waw-moment door ook gebruik te maken van andere materialen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies.

Beursstand

Jullie product extra in de kijker op een beursstand? Hier hebben wij de perfecte oplossing voor: grote ballonnen met logo, simpele ballonnen boven de stand; heel de hal gaat jullie gezien hebben.

Laat ons weten waar jullie voor willen gaan, De Droomdoos zorgt voor de juiste aandachtstrekker. Een promoteam in ballonjurken, een ballonwand, logo-ballonnen, … samen werken we een mooi plan uit.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een op maat gemaakt concept.

Specials

Events, festivals, … ook daar hoort een perfecte aankleding bij, en/of de nodige randanimatie.

De Droomdoos kan zorgen voor een balloondrop, ballondoolhof met belevingsmomenten, … Alles waar je van kan dromen. Dit levert zeker extra bezoekers op.

Dank zij ons ruim netwerk met andere bedrijven beschikken wij over tal van ballonplooiers, steltlopers, knutselateliers, een bouwhoek met Clicks-blokken, kindergrime, …

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een op maat gemaakt concept.

Ballonboog, ballonpilaar, ballonwand, animatie, ...Een ballonzuil past bij elke gelegenheid: een topballon met opdruk (happy birthday, just married, it's a boy, it's a girl), of gewoon een kleurig geheel.

Een ballonboog kan in elk formaat en kleurencombinatie gemaakt worden, om een inkom te accentueren of een zaal aan te kleden.

Canopies en ballonmuren zijn echte eye-catchers in inkomhallen en zalen.

Tafelstukken vormen een mooi alternatief (of een aanvulling) voor bloemstukken.

Naast de traditionele latexballonnen zijn er ook de folieballonnen, die elke ballondecoratie een meerwaarde kunnen geven.

Ook ballontractaties en gevulde ballonnen zijn bij ons verkrijgbaar. Verder verkopen wij losse ballonnen, al dan niet gevuld met lucht of ballongas, modelleerballonnen, of wij komen op uw feestjes ballonplooien, u zegt het maar, wij staan graag voor u klaar!

Naar elke gelegenheid, ieders smaak en budget leveren wij een mooie ballondecoratie.

Ballonboog

Ballonpilaar

Ballonwand

Animatie